KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Kategoria: Aktualności

Szanowni Państwo Dyrektorzy!W związku z planowanym powrotem uczniów do szkół zachęcam Państwa do udziału w Kampanii TYDZIEŃ ULGIPozdrawiam,Aleksandra BalcerakDyrektor PPP w Koluszkach

Poradnia Psychologiczno - Pedagogiczna w Koluszkach we współpracy ze Specjalnym Ośrodkiem Szkolno - Wychowawczym w Koluszkach, zaprasza do udziału w szkoleniu "Tożsamość seksualna - wyzwania seksualności nastolatków". Spotkanie odbędzie się w ramach sieci współpracy i samokształcenia "Ochrona zdrowia psychicznego".

Dyrektor Poradni Psychologiczno – Pedagogicznej w Koluszkach informuje, że na podstawie pozytywnej opinii Zarządu Powiatu Łódzkiego Wschodniego i Głównego Inspektora Sanitarnego zajęcia w naszej placówce zostają ograniczone z powodu pandemii Covid-19 i będą odbywały się w systemie mieszanym do dnia 16.04.2021r.

Zachęcamy do zapoznania się z "Rekomendacjami postępowania w zakresie zapobiegania, wykrywania i leczenia depresji", które zostały opracowane przez Instytut Psychiatrii i Neurologii w Warszawie.

Drodzy Rodzice i Opiekunowie!W trosce o bezpieczeństwo Dzieci, Państwa oraz Pracowników Poradni P-P w Koluszkach prosimy, aby bezwzględnie stosować się do następujących zasad: